ЦСКА загря със 7:0 в мач с Балкан (Варвара)

17-годишният Марио Йорданов с голов дебют за "армейците"

ЦСКА загря със 7:0 в мач с  Балкан (Варвара) на стадион "Васил Левски". Последният гол в срещата отбеляза влезлият като резерва юноша на "армейците" Марио Йорданов. Талантливото момче е родено на 29 юни 1998 година. Головият си дебют за "червените" Марио направи след много красив прехвърлящ техничен удар. Той е голмайстор при юношите на ЦСКА до 19 години с 11 попадения.

Трети хеттрик в първенството отбеляза Преслав Йорданов след като го стори преди това в мачовете срещу Велбъжд и Беласица. Останалите три гола отбелязаха Аясс, Александър Александров и Боби Галчев.Головата разлика на ЦСКА в момента е 138:9.


На пресконференцията след мача старши треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви:"Целта ни е да запазим отбора свеж за финала за Купата на България. Виждате,че в последните мачове въртим целия състав,за да запише всеки еднакъв брой минути. Няма да правим изключение и за двубоя в сряда с Витоша. Доволен съм,че толкова млади момчета идват от юношите в първия отбор. Мачът с Балкан бе като тренировка за най-важния ни мач през този сезон срещу Монтана", допълни Христо Янев.