Броени часове до шоуто на Ханс Цимер в България

София Лайф

16-05-2016, 15:53

Снимка:

meloman

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Композиторът Ханс Цимер е обвинен в плагиатство

Остават броени часове  до шоуто на Ханс Цимер в България. Най-известният композитор на филмова музика вече покори публиката в доста страни от Европа. Цимер ще ни представи грандиозен спектакъл с музика от любими филми и впечатляващи светлинни ефекти. Най-търсеният композитор в Холивуд пристига в София с цяло съзвездие от изключителни музиканти. В спектакъла ще чуем и оркестъра на Софийската филхармония.

Носителят на „Оскар", „Златен глобус", „Грами" и „Тони" ще ни представи уникално шоу с музика от филмите „Гладиатор", „Карибски пирати", „Цар Лъв", „Шифърът на Леонардо", "Генезис", "Черният рицар", „Мъж от стомана" и много други.

Ханс Цимер пристига в София със своя собствена рок група. Част от нея са Гътри Гован и Йоланда Чарлс. А на една сцена с великия композитор ще излязат и хора и оркестъра на Софийска филхармония, с което музикантите на сцената ще бъдат над 70.

Сред изненадите в шоуто са гласът от едноименния филм „Цар Лъв" - Лебо М, както и талантливият китарист от Incubus Майк Айнцигер. Сред атракциите на сцената ще бъде и зрелищно шоу, дело на световноизвестния дизайнер Марк Брикман - създател на визуалните ефекти в концертите на легендарните Пинк Флойд, Пол Макартни, Барбара Стрейзънд, Роджър Уотърс, както и на тези на Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк.

Ханс Цимер споделя, че въпреки сценичната си треска, ще даде най-доброто от себе си в София. А почитателите на седмото изкуство могат да бъдат убедени, че отново ще изпитат силната тръпка от любимите си филми.