Бразилско шоу в Разград за петата титла на Лудогорец

Латиноритми и заря за шампионите

Бразилско музикално шоу ще зарадва феновете на Лудогорец след шампионския мач с Берое. След срещата разградчани ще получат златните медали и шампионската купа, която е пета поред.

Калин Вельов ще представи най-новия проект "Амазония Денс Проджект“. Той показва модерната бразилската култура в съчетание от електро-акустична клубна денс музика и бразилски танци. Заедно с бразилската певица Хулия Мартинес и саксофонист, Калин Вельов ще изпълни световни хитове от DJ компилации, авторски песни и бразилски стандарти в оригинални „хаус“ аранжименти.

Феновете ще имат възможността да видят на живо балета „Амазония Денс Проджект“ с лидера им Елена Бали, които ще представят изкуството на бразилските модерни и карнавални танци.

Веднага след последния съдийски сигнал на шампионския мач с Берое пред публиката на „Лудогорец Арена“ ще пеят талантливите деца, носители на множество награди -  Дияна Григорова от музикална школа „Илия Бърнев, Иван Гайдаров, Ивайло Петков и Андреа Начева.

Шоуто ще допълнят танцова формация „Феникс“ и мажоретния състав от Центъра за работа с деца в Разград. На полувремето ръководството на Лудогорец ще награди най-заслужилите футболисти във футболната академия на клуба.

Награждаването на петкратните шампиони започва в 20,15 часа. След като капитанът Светослав Дяков вдигне купата, предстои тур трофея пред всички сектори. Клубът ще спази традицията и ще зарадва феновете, жителите и гостите на Разград с уникална заря.