Добричлии, внимавайте - варненка шофира с вирнати крака и със 100 км/ч (ВИДЕО)

Животът

19-05-2016, 00:16

Снимка:

lifestyle.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Скандално!

Поредната провинциална изцепка отново "цъфна" в интернет. Варненка се похвали, че може да кара колата си, без да държи волана, а краката й са вирнати нагоре и буквално стърчат от прозореца на колата, пише lifestyle.bg. 

Докато незнайният й спътник я снима, блондинката прави различни смешни муцуни и управлява автомобила си със скорост около 100 км/ч.
Шофьорката и без предпазен колан. Въпросната руса жена се казва Дени Иванова. След като видя, че видеото е коментирано, тя отбеляза във Фейсбук профила си:

"Къде ли още ще ме пишете. Другият път и без два крака ще карам за ваше сведение".

От коментарите под публикацията й, блондинката обяснява, че вече шофира Мерцедес, а Пежо-то е карала миналата година.

От "поста" й във Фейсбук става ясно, че блондинката е получила Мерцедес-а на 3 май, тази година, и веднага се е похвалила: "Днес за мен беше един много специален ден, в който получих този подарък, поради нашата годишнина! Благодаря ти любов моя, не го очаквах! и без него и с него любовта ми е еднакво силна и няма сила, която да промени това".

А ето какво гласят част от коментарите в интернет за въпросната дама:

"Ей, заради такoва чучело невинните страдат".

"Сигурно така си е взела изпита,карайки по този начин."

"И ако недай си Боже се наложи да натиснем спирачки рязко ?! Миличка според мен трябва малко акъл в русата кифленска глава, защото заради пачички като теб страдат невинни хора! Хубаво ще е да ти вземат книжката и пак да караш курс, че да ти е за урок!".