Индийци провеждат тиймбилдинги в Бургас

При пристигането си индийската група бе посрещната по стар български обичай с хляб и сол

Бургас набира популярност сред индийските компании като дестинация, където да провеждат тиймбилдинг събития за своите служители. Морският град привлича вниманието на хората от азиатската страна с добрите природни дадености и разнообразните атракции, които предлага. 
Поредната група, която посети града, наброява 50 души. Те са служители в голяма компания за производство на мебелно фолио. През следващите няколко дни туристите ще разгледат забележителностите на Бургас и региона и успоредно с това ще участват в игри за развиване на екипната работа.
Индийците са известни с това, че където и да отидат по света, се придържат към вкусовете на своята кухня и рядко опитват от специалитетите на други държави. Въпреки тази своя консервативност, в Бургас те опитаха някои местни ястия. 
При пристигането си индийската група бе посрещната по стар български обичай с хляб и сол, а приветствие към гостите отправи Ивелина Стратева от общинската дирекция "Икономика и стопански дейности".
Само преди няколко дни в Бургас се проведе международен кулинарен фестивал, в който също имаше индийско участие. По време на форума беше коментирана възможността компании от азиатската страна да инвестират в Бургас.