Енерго про променя сроковете за плащане на сметките за ток

Новините

20-05-2016, 08:53

Снимка:

Енерго Про

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Които подлежат на плащане от месец август

Енерго про планира промяна на сроковете за плащане на сметките за ток на част от своите клиенти, съобщават от там.

Новите срокове ще бъдат отразени във фактурите за месец юли, които подлежат на плащане през август. За удобство на клиентите промяната ще бъде осъществена през летните месеци, през които сметките са най-ниски.

Сегашните срокове за плащане на фактурите за потреблена  електрическа енергия – 10-о, 15-о или 25-о число на месеца – от август 2016 г. ще бъдат променени на 1-во или 10-о число. Запазва се на този етап срокът за плащане 25-о число за клиенти в малките населени места, които се обслужват от клоновете на Български пощи АД.

Въвеждането на новите срокове ще подобри обслужването на клиентите, те ще могат по-лесно да следят своето потребление, тъй като периодът, през който ще заплащат сметките си, ще е по-близо до този, през който са консумирали електроенергията, съобщиха от енергото.

Клиентите, при които сроковете на плащане се променят, ще бъдат своевременно информирани чрез залепването на стикер на границата на имотите. Допълнителна информация за новите индивидуални срокове за плащане те могат да получат на денонощния телефон 0700 1 61 61 и на Интернет страницата на компанията.

През месец август компанията няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, които са забавили плащането на задълженията си, за да имат време да реагират на промяната.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен