Децата на Бургас танцуваха и пяха за своите приятели (фоторепортаж)

Бургас Лайф

20-05-2016, 14:45

Снимка:

Екатерина Джутева

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Танцова школа "ДЮН" кани бургазлии на своя пролетен концерт с кауза

Средствата от концерта са в подкрепа на момичетата от „ДЮН” и участието им в World Dance Masters

Младите таланти от танцова школа „ДЮН”, брей клуб „Бляк стайл”, хор „Милка Стоева” и клуба по спортна акробатика „Бургас” направиха невероятно шоу пред многобройната публика в Дома на нефтохимика вчера. Те показаха на своите гости изкусните си танцови, певчески и акробатчни умения и заредиха атмосферата с много усмивки, динамика и положителни емоции.

Всички присъстващи пък станаха съпричастни към реализирането на една голяма мечта. Средствата, събрани от продажбата на билети за пролетния концерт отидоха в подкрепа на момичетата от „ДЮН” и участието им в международния конкурс World Dance Masters.

 Наскоро, след напрегнати квалификации, даровитите деца от школата спечелиха правото да представят града и страната ни на Международния конкурс, който ще се проведе в края на месец май в гр. Пореч, Хърватска. Участието в него обаче е изключително скъпо и бе непосилно за танцьорите и школата.

Благодарение на всички, които подпомогнаха каузата, младите танцьори, заедно със своята ръководителка Петя Стойкова, ще могат да заминат за Хърватска. През изминалата година те спечелиха 15 първи места и награди за хореография на национални и международни конкурси. Вярваме, че и този път ще се справят блестящо и им стискаме палци!