Деца от болница "Свети Георги" благодариха на Владо Николов

Сърдечни благодарности,че направихте нашия свят по-добър!"- написаха децата

Дечицата от Онкохематологично отделение към УМБАЛ „Свети Георги“ в град Пловдив изразиха по изключително мил начин своята благодарност към легендарния диагонал на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов. Малчуганите подариха собственоръчно нарисувана картина в знак на признателност за дарението, което получиха от бившия капитан на мъжете по време на бенефисния спектакъл „Моята игра“.

Както беше обявено, волейболистът дари 50 000 лв от приходите на събитието за благородната кауза. С парите вече са закупени три апарата за затопляне на инфузионни разтвори с технология Smartheat и 272 броя педиатрични индивидуални сетове, както и специални медикаменти, които значително ще подпомогнат лечението на децата в болница „Свети Георги“.

Техниката и медикаментите ще бъдат на разположение на служителите в лечебното заведение до месец - два, веднага след като бъдат доставени от чужбина.

„Сърдечни благодарности, че направихте нашия свят по-добър!“ – написаха децата от Онкохематологичното отделение на собственоръчно изработеното пано, върху което поставиха отпечатъци и от дланите си.