Музеят за история на София ще отбележи празника на детето – 1 юни

Животът

01-06-2016, 10:38

Снимка:

bgonair

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Специално подготвено състезание за деца и родители за детският празник

МУЗЕЯТ ЗА ИСТОРИЯ НА СОФИЯ ще отбележи празника на детето – 1 юни, със специално подготвено състезание. В него са добре дошли и родителите. Играта ще се проведе на 1 юни в диапазона между 11:00 и 19:00 ч.
   За празника на детето – 1 юни 2016 г., Музеят за история на София организира състезание. В него децата могат да вземат участие заедно със свойте родители.
   Играта включва движение по предварително зададен маршрут. Той трябва да бъде изминат възможно най-бързо. Родителят/придружителят и детето имат за задача да открият и заснемат определени детайли от София. Колкото по-скоростно се справят, толкова по-голям е шансът да влязат в челната десятка.
   Ораганизацията на състезанието включва получаване на карта с маршрута от касата на Музея за история на София (пл. "Бански" 1). След това родителят/придружителят и детето тръгват на "лов за детайли". Картата на маршрута с нанесените отговори се предава обратно на касата.
   Участието в състезанието се осъществява в диапазона между 11:00 и 19:00 ч. на 1 юни 2016 г. Точният час на стартиране е по избор на участниците. Всички, които искат да се включат в празничната игра на Музея за история на София, са добре дошли.
   Класиралите се до десето място деца с родители/придружители ще получат безплатна поименна членска карта за детския ни клуб и ще бъдат неговите основатели. Картата осигурява едногодишно безплатно посещение на музея и 50% намаление за ателиетата.
   Класирането в състезанието се определя на база бързина (т. е. ще бъде засичано време) и вярно посочени детайли от загадката.