Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов в Пловдив

Мисия Пловдив

06-06-2016, 11:01

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Актьорите Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов пристигнаха в Пловдив, за да представят първото си представление „Спанак с картофи“, което се провежда в рамките на стартиралата традиционната панорама на комедиите „Завеса под звездите”.

До края на септември любителите на театралното изкуство могат да се насладят на най-гледаните и хитови театрални комедии за сезона в България, както и премиерни заглавия на сцената на лятно кино „Орфей”. Събитието е включено в рамките на Културния календар на града и се осъществява за шеста поредна година с подкрепата на Община Пловдив.

„Толкова много смях и ръкопляскания имаше по време на „Спанак с картофи“, когато го играхме за първи път, че имах чувството, че тепето ще се срути“, сподели вълненията си Виктор Карамазов. Той заедно със Захари Бахаров и Юлиан Вергов участват за четвърта поредна година в театралната панорама. Освен приятната комедия „Спанак с картофи“, на 15 юни те ще представят на пловдивска сцена и „Арт“.

Пловдив всъщност е само една спирка от тяхното първо национално турне, за което актьорите споделиха, че преминава при изключителен успех и препълнени зали.

В тазгодишната театрална програмата на панорамата са включени премиери за Пловдив като „Стая 1313” с Руслан Мъйнов (8 юни), „Вересии” с Мария Сапунджиева (14 юни), „Фалстаф и веселите съпруги” с Тони Димитрова (30 юни), футболна комедия „Свалячи” с Геро и Малин Кръстев (20 юни).

Ернестина Шинова ще изиграе в Пловдив своята хитова „Любовна афера” на 3 юли.Съпътстващата музикална програма през юни месец ще представи на откритата сцена Люси Дяковска и АВА (16 юни) с най-доброто от световния мюзикъл.

Пловдивчани могат да се насладят на акустичен концерт на испанката ВЕВЕ на12 юни, както и на новия български етнопроект на Калин Вельов и Нина Николина на 23 юни. На 29-и юни Орлин Горанов и Маргарита Хранова ще представят най-известните си песни от български филми .

Пълна програма на панорама на комедиите „Завеса под звездите” може да намерите в информационни книжки на многобройни локации в града, както и на страницата на лятно кино „Орфей” във facebook. Билети се продават в Билетен център пред Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“.

„Панорамата се радва на все повече и млада публика, която се изключително много харесва комедийните представления“ споделиха организаторите Лили Бързева и Никола Шопов.

Ако времето е лошо, сцената на Концерта зала е мястото, където ще се играят постановките.