Започна ремонт на квартални улици в столицата.

Мисия София

06-06-2016, 15:25

Снимка:

cross.bg

Автор:

ivanova2016

Всичко от Автора

 

Ремонтните дейности се извършват при подходящи климатични условия .

Изпълнява се нова пътната настилка, рехабилитират се бордюрите и тротоарите по  ул.”Ангиста” в район Оборище, ул.”Атанас Узунов” в район Слатина, ул. „Подкрепа”, ул.”Войводово” и ул.”Цветница”, „Подкрепа“, „Войводово“ в район Връбница, ул.”Цар Асен” и ул.”Янко Забунов” в Триадица, „Лозенград“ и ул.“Княз Борис Първи“ във Възраждане.  В район Възраждане се ремонтира също и ул.”Цар Симеон” от бул.“Константин Величков“ до бул.“Христо Ботев“ и ул.”Княз Борис I”.

През тази седмица предстои да  започне ремонтът и на ул. „Поп Богомил“ и след това на ул.”Кирил и Методий”. Създадена е организация, така че да не се блокира движението в квартала.

 Предвижда се  тези дни при благоприятни атмосферни условия да започне и ремонт на ул.”Флора Кънева” в Лозенец и на ул.”Искър” в Оборище. В район Надежда ще започне ремонт на ул.“Търновска“ и улица при бл.247. В Оборище ще започне ремонт на ул. „Искър“ и ул. „Бачо Киро“.

Едновременно с цялостните се извършват и текущи ремонти на част от пътната инфраструктура, както и полагане на маркировка. С дейностите са ангажирани над 30 екипа на строителните фирми. 

 

Вече е приключил ремонтът на седем улици в районите Сердика, Студентски и Красно село.