Гонзо: Не ми е било самоцел да работя в Левски

Лиценз бе взет в последния момент

Георги Иванов коментира подадената оставка като спортен директор на Левски. Гонзо депозира оттеглянето си в понеделник, а в сряда се очаква на заседание на Надзорния съвет да бъде гласувано. Преди него оставка подаде и Иво Тонев.

"Причините са много, натежа и последното нещо - оставката на Иво Тонев. Аз си подавам оставката, не защото Тонев го направи. Хората, които управляват Левски, не са единни, а това оказва влияние и на веригата надолу", коментира Георги Иванов.

"След всеки управителен съвет има някакви дрязки, конфликти. Не ми е било самоцел да работя в Левски. Хората, които са работили с мен, знаят какво правя. Има хора, които се опитват да ме уязвят. Няма единство в ръководството и феновете. Аз назад не се връщам. Няма да работя повече в Левски. Има много негативни емоции в последните 2 години", допълни той.

Гонзо се върна и на миналата година, която бе трудна за Левски: "В последния момент взехме лиценз. Трябваше около 160 човека да получават пари преди взимането на лиценза и го направихме в последния момент. Нямахме пари за бюджет, за да осигурим футболисти."