Боби Браун с шокиращи разкрития за Уитни Хюстън

Бившият съпруг на покойната певица разказа как с жена си се опитвали да предпазят Боби Кристина от наркотиците

Певецът Боби Браун, който е бивш съпруг на покойната Уитни Хюстън и баща на трагично починалата миналата година Боби Кристина Браун, направи покъртителна изповед в токшоуто „20/20” по телевизия Ей Би Си. Той разкри, че в деня на сватбата си с Уитни през юли 1992 година заварил певицата да се дрогира с кокаин. Малко преди да си кажат „да” в имението на Хюстън в Ню Джърси Боби сварил бъдещата булка „приведена над бюро, смъркаща кокаин”. Тя му предложила и на него, но той отказал.
По думите му, обаче, наркотиците не са контролирали живота на звездата. „Тя знаеше как да се контролира. Това ме накара да я обичам повече и да искам да я защитя”, заяви Браун.
Певецът, за когото се твърди, че системно пребивал жена си, което довело и до техния развод през 2007 година, смята, че не той е причината Уитни да употребява наркотици. „Не започна от мен. Поемам своята част и я поемам трудно, защото бях част от това. Всеки си има собствено съзнание и някои от нас са по-силни от други”, заяви той.
Браун добавя, че той и Уитни били много внимателни дъщеря им Боби Кристина да не ги види как използват наркотици. „Винаги наблягах на това тя да не видим мен или съпругата ми в такава ситуация, в такова настроение. Но е трудно, знаете, когато го правиш всеки ден”.
Боби Кристина Браун почина на 26 юли 2015 година, след като прекара шест месеца в кома. Тя беше открита на 31 януари припаднала във вана в дома си, почти по същия начин, по който легендарната й майка – Уитни Хюстън, беше открита мъртва във вана в хотелска стая на 11 февруари 2012 година. Уитни си отиде на 48 години, а дъщеря й – на 23.
Боби Браун твърди, че въпреки развода той все още мисли за звездата от „Бодигард” с любов. „Бях много влюбен в нея: „Мисля, че винаги ще имам такива чувства към нея, защото тя беше човекът, който ме познаваше, човекът, който не ме съдеше”.
Пред водещия изпълнителят направи и шокиращо признание. Той вярва, че е правил секс с призрак. „Купих това имение в Джорджия, беше наистина много, много зловещо място. Но да, веднъж се събудих и, да, призрак. Бях възседнат от призрак. Не бях надрусан, не бях замаян”, разказа Боби Браун.
Гостуването му в предаването беше по повод новата му книга „Всяка малка стъпка: Моята история”.