Самюъл Джаксън със селфи от покрива на столичен МОЛ

София Лайф

10-06-2016, 00:38

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Първата си снимка с изглед към Народния театър той направи още миналата седмица с пристигането си

Селфи от снимачната площадка на втората част на екшъна “Хитмен” пусна в личния си профил в социалната мрежа Самюъл Джаксън вчера сутринта. От актьора се вижда съвсем малка част от главата му и лявото му око, а зад него - десетки жилищни сгради. От описанието към снимката на Джаксън става ясно, че снимачният ден е бил на покрива на един от столичните молове.

Това не е първата снимка, която американецът публикува от София. Сред кадрите му се виждат храм-паметникът “Св. Александър Невски”, президентството и меню от ресторант, който предлага ястие от агнешки главички. Първата си снимка с изглед към Народния театър той направи още миналата седмица с пристигането си.

Снимките на “Хитмен” са започнали още през април в Лондон и Амстердам. В частта, която се заснема в София, се включват още Гари Олдман и Райън Рейнолдс. Според най-големия сайт за кино IMDb част от кадрите ще бъдат заснети и в Хага, Холандия. Екшън комедията е продукция на “Милениум филмс”, а режисьор е австралиецът Патрик Хюз, който снима и третата част на “Непобедимите” в страната ни.