Шер умира? Написа последната си воля

Певицата разделила по равно богатството си между роднини

С превръщането си от обикновена жена в боготворена дива, певицата Шер дълго доказва на себе си и на света, че невъзможното е възможно, така че изявлението й за нейната предстояща смърт изненада дори приятелите на звездата. 

Хора като Шер не се отказват и се вкопчват в живота до последно, тогава за какво иде реч? 

Поп дивата и любимка на поколения меломани е решила предварително да раздели наследството си от 305 милиона долара между всички роднини. Много справедливо, за да няма после проблеми и оплаквания – пише "Комсомолская правда".

Според завещанието й по една къща ще получат синовете на певицата. Това са Илайджа Блу Олмен и Чаз Боно, който през 2010 г. беше жена на име Честити, сега той е транссексуален мъж. Имение ще получи също и сестрата на Шер. В отделна семейна къща остават певицата и майката й, която сега е на 89 години. Арменката взе майка си в своя дом, въпреки, че тя се чувства добре.

Факт е, че Шер се бори за здравето си, след като през лятото на 2014 г. тя прихвана вирус, който предизвика усложнения в бъбреците. Поради това, Шер си взе почивка в кариерата и отмени концертите си. Очевидно, с времето болестта е изсмукала жизнените сили на звездата, щом се е замислила за наследството на семейството си.