Робинзон Крузо открива XVI-та Модна фиеста в Албена

Добрич Лайф

11-06-2016, 17:06

Снимка:

Модна фиеста Албена

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Финалистките от „Биг Брадър” на поредната Модна фиеста в Албена

Представиха облекла на италианския дизайнер Салваторе Куоколо

Диан Христов и Дрийм тийм ентъртеймънт, сложиха началото на XVI-то издание на Моднатата фиеста Албена на сцената на хотел „Калиакра”.

На откритата сцена на комплекса, медии и гости, модели и манекени на фиестата показаха и завидни танцови способности. Аплодисмнтите заваляха в момента, в който кръшните амазонки облечени в облеклата на италианския дизайнер Салваторе Куоколо „Акуамода”, излязоха като откривателки на нов континент.

След това, като връзка между отделните култури излезе Мартина Иванова от „Айс крийм”, която беше облечена като Клеопатра, с рокля реплика, осигурена специално за случая от египетското посолство.

 Шоуто продължи с колекциите на модните къщи „Ивенти”, „Анджи”, „Сенсейшън” и „Мери стил”, където Мисис България Мариана Маринова, Мис България Юлия Юриевич, тв водещите Гери Цветкова и Паулина Науденова, показаха последните тенденции в облеклата.

Ивайло Колев, победителят от последния конкурс „Бургас и морето”, изпя най-новата си песен „Не пипай тук”, която още дори няма официална презентация. Той стана любимец на публиката още с появяването си. Шоуто завърши с латинофиеста късно през нощта на брега на морето пред хотел „Калиопа”.