Кметът поздрави Димитрина Германова за отличното й представяне на финала на Детската Евровизия

Диди е готова да спечели следващата Евровизия

Кметът на Добрич Йордан Йорданов  се срещна с Димитрина Германова по повод блестящото й представяне на финала на Детската Евровизия.

Йорданов  изрази своята и на добричката общественост подкрепа за по–нататъшното развитие на младата певица, която спечели сърцата на цяла България.  „Благодаря на целия град, зрителският вот ме изведе на второ място, това заяви Димитрина. Предстоят й два конкурса  - "Трикси" в Албена и  "The World in Children's Hands" в Балчик.

Бащата на Диди Герман Терманов изрази благодарност и към Елена Карабельова - вокалния педагог на Димитрина, която е била неотлъчно до младата певица по време на представянето й на детската Евровизия и без нея Диитрина  нямаше да стигне до тук. Той сподели, че ден преди финала на една от репетициите, в следствие на голямото натоварване Диди е изгубила гласа си, но тя доказа, че е боец и на финала се представи успешно.

Педагогът  Елена Карабельова заяви, че Диди преди всичко има голяма музикална дарба, също така е невероятно интелигентна и възприемчива, затова се движи напред с бързи крачки. Диди се занимава и с други изкуства, като балет и пиано, което й помага да стои като артист на сцената.

Малко не достигна на 12-годишната Димитрина Германова от Добрич, за да стане българският представител на Детската Евровизия 2016. Талантливата изпълнителка от Студио „Сарнадев” при ОМЦ  се представи блестящо и беше класирана на второ място на финала на националната селекция „Децата на България са супер”, която се излъчи на живо по БНТ1.