Прокуратурата потвърди: Цветелина Стоянова е опитала да се самоубие

Спорт

15-06-2016, 09:36

Снимка:

facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Освен оновната версия за опит за самоубийство се работи и по версията за случайно падане

Към този момент прокуратурата работи по версията опит за самоубийство. Няма индикации за умишлено бутане. Това заяви Румяна Арнаудова, говорител на Главната прокуратура пред Нова тв за трагедията с едно от златните момичета - Цветелина Стоянова.

Тя обясни, че прокуратурата работи по случая. Освен оновната версия за опит за самоубийство се работи и по версията за случайно падане, тъй като парапета на терасата бил много нисък.

От "Пирогов" обясниха, че кръвоизлива е овладян, но състоянието на Стоянова остава много тежко. Тя не е в съзнание и е на апаратна вентилация. На този етап състоянието й не позволява други интервенции.Тя има съчетана травма в областта на гръдния кош, сериозен белодробен проблем в областта на корема и прешлените.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика подкрепи своята приятелка и съотборничка – Цветелина Стоянова. В момента момичетата на Ина Ананиева са в Израел, където ще се борят за златните медали от Европейското първенство.

Както съобщи и председателката на федерацията - Илиана Раева, грациите ни са научили за инцидента с Цвети при пристигането си в Тел Авив. Въпреки шока, „златните момичета” са твърдо решени да изиграят своите съчетания.

Късно снощи лидерката на ансамбъла ни Христиана Тодорова написа прочувствено обръщение в социалните мрежи, в което изрази надежди, че тяхната приятелка ще успее да се пребори за живота си.

„Ние сме с теб,Цвете наше...Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме,че ще се справиш,защото си истински боец.Нашата обич към теб е безгранична и вечна !Ще го направим за теб,ще играем за теб” !!!