„Добрич мези” в края на юни

Животът

16-06-2016, 09:50

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Четири дни страхотно забавление

Четири дни страхотно забавление очаква добричлии в края на следващия месец. Между 23 и 26 юни скейтпаркът в Градския парк ще приеме уникалния фестивал „Добрич мези” – съчетание на много музика, танци, спортни игри и турнири, гарнирани с най-добрите балкански майстори на скарата.
Фестивалът е четиридневен празничен маратон, очакваме хиляди хора не само от Добрич, но и от цялата област да се включат в забавленията, съобщи ИА Добруджа.
Всяка от четирите вечери ще бъде посветена на различна балканска страна – българска, сръбска, гръцка и румънска. Сред изпълнителите личат имената на Нели Петкова, Йордан Йончев – Гъмзата, Лео, рапърите Спенс, Играта и Кристо, както и голямата сръбска звезда Бобан Здравкович.
Освен концертите са предвидени много игри и забавления. Ще се проведе футболен мач между отбор на звездите и отбор на община Добрич. За децата ще бъде изграден огромен лунапарк, ще се проведат турнири бабъл футбол, пейнтбол с лъкове, атрактивни семейни щафети, а за любителите на настолните игри - по табла и белот.
Освен всичко друго фестът ще съвпадне и с Европейското първенство по футбол, така че за привържениците на най-популярния спорт ще бъдат издигнати огромни екрани, на които могат да се гледат мачовете.

От днес до 19 юни фестивалът е в Морската градина на Варна.