Огромно насекомо атакува Бургас

Бургас Лайф

16-06-2016, 11:23

Снимка:

Екатерина Джутева

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Включи града" отново завладява Бургас

Пърформансът е част от програмата на колоритния фестивал "Включи града"

Два интригуващи пърформанса са включени в програмата на тазгодишното издание на колоритния фестивал "Включи града".

На 24.06.2016 жителите и гостите на Бургас ще имат възможността да видят уличното представление "Насекомото", което представлява своеобразна смесица от театър на кокили, музика, огън и танц.

Мистичните същества ще тръгнат в  21:00 часа от Културен център "Морско казино"  и ще преминат през  Община Бургас и  ул. "Богориди".

Публиката ще може да се докосне до уникалната игра на същества от "друг свят", които идват на земята с гиганско насекомо, което носи своето яйцето. Ако се опитате да се приближите към магичните пастири или последвате насекомото до неговото гнездо, може да получите могъщ подарък.....

Вторият  пърформанс "Огния" ще бъде представен на ул. "Александровска" над "Компаса" на 25.06.2016 от 21:00 часа.

  Главният герой е чудновато конферансие, което ще омагьоса всички наоколо със своята магична количка, ще потопи  присъстващите в красивия, приказен и магичен свят на сънищата, представен чрез ефирната игра на актьорите от Театър на огъня и сенките "Фаертър".

В голяма степен за това ще допринесе и впечатляващата въздушна инсталация с нейните 15 метра в диаметър приказно кацнала между сградите с постоянно променящо се осветление и магична космична музика идваща от количката на конферансието.