Децата на Бранджелина са полиглоти, говорят седем езика

Булевард

18-06-2016, 00:00

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Наследниците на една от най-красивите холивудски двойки говорят общо седем чужди езика

Световноизвестната холивудска актриса и режисьор Анджелина Джоли сподели интересни факти за своите деца в интервю. Актрисата заяви, че многобройните й потомци обичат чуждите езици. Например, един от синовете й, Мадокс в момента учи немски и руски език.

Наскоро, Анджелина Джоли бе гост на популярна радиостанция. В предаването красавицата реши да разкаже на слушателите за своите деца. По-специално, тя похвали постиженията и на шестте си деца, които говорят седем езика. Според Джоли, те обичат да изучават чужди езици.

"Попитах какъв език ще им бъде интересно да учат. В резултат на това, Шайло учи кхмерски, който се говори в Камбоджа, Пакс е фокусиран върху виетнамския, Мадокс учи немски и руски език, Захара знае френски, Вивиан иска да научи арабски, а Нокс овладява езика на знаците",  цитира Анджелина Джоли The Daily Mail.

Според Холивуд дивата, децата й не се интересуват от кариера в киното. Анджелина стигнала до извода, че, като цяло, родителите не познават децата си, докато те сами не покажат какви искат да бъдат.

"Мисля, че не познавате децата си до момента, в който те не ви покажат какви искат да бъдат. Моите деца се интересуват от други култури - това винаги е било моя мечта.", призна Джоли.

Анджелина Джоли и нейният съпруг, известният холивудски актьор Брад Пит, са родители на шест деца. Те възпитават синовете си Мадокс, Пакс и Нокс и дъщерите Захара, Шайло и Вивиън. Въпреки това, само три от тях са техни биологични деца.