Пловдив е аутсорсинг „Град на годината”

Мисия Пловдив

20-06-2016, 13:12

Снимка:

община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдив е първият носител на титлата за Аутсорсинг „Град на годината”, определен от Българската Aутсорсинг асоциация. С отличието се похвали днес кметът Иван Тотев, който показа кристалния плакет. Той обясни, че за първи път на проведената аутсорсинг среща се раздавали награди в различни категории, а крайното класиране се определяло от реалния бизнес.

„Това поредно отличие е огромна чест и привилегия за нас, защото Асоциацията оценява всички наши усилия, които полагаме през последните години в тази насока. Тук не говорим за най-големия или най-богатия град. Говорим за този, който полага най-много усилия. Пловдив единодушно бе определен от журито от компаниите, членове на Българската Аутсорсинг асоциация, които имат своя опит с различни общини за това как бизнесът е подкрепян на местно ниво, как е подпомаган. За нас бе чудесно да чуем, че Пловдив е победител и това, че всичко, което правим, се оценява”, каза кметът.

„Развитието на аутсорсинг сектора в Пловдив е един от приоритетите в нашата политика. Доказателство за това, че вървим в правилната посоката, е фактът, че само преди 4 години компаниите в Пловдив бяха 2, сега са 30 с близо 3000 заети работни места, основно от млади хора. Все повече фирми строят нови офис сгради и Пловдив получава признателност под формата на награди”, допълни Тотев.