Артмениджърите и пиарите - магистри на АМТИИ се дипломират

Мисия Пловдив

22-06-2016, 11:37

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Студентите от държавно-акредитираните магистърски специалности "Артмениджмънт" и "PR на арторганизации" ще проведат публична защита на дипломните си работи на 24 юни, петък, от 9 часа на сцената на арт център „Тракарт“.

Дипломирането на бъдещите мениджъри и пиари на арторганизации преминава в презентиране и защита на разработките пред научно жури. В събитието мениджмънтът и изкуството са обединени режисьорски в спектакъл с полифонично художествено послание.

Тази година завършва тринадесетият курс на магистратурата "Артмениджмънт" и шестият от "PR на арторганизации". За този период през специалностите са преминали редица изявени български творци, настоящи ръководители на драматични и куклени театри, опери, симфонични оркестри, модератори на международни танцови и театрални фестивали.

С магистратурите „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“ АМТИИ се превърна в национален център за изучаване на мениджмънта в изкуството, а специалностите стават все по-търсени и необходими във връзка с проекта „Пловдив-културна столица на Европа 2019“ и повишените очаквания към менажирането на българския културен продукт.