Салса парти взривява Акватека "9-ти километър"

Пловдив Лайф

23-06-2016, 18:00

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Купонът стартира край басейна точно в 20:00

Заклетите фенове на салсата под Тепетата се събират за луд купон в Акватека „9-ти километър“ събота вечер. Горещите ритми ще разтърсят комплекса, давайки начало на страхотен уикенд. Гарантираме, че дансинга край басейна ще е изпълнен с енергия, усмивки и страст, обещават организаторите на позитивното събитие.

В купона ще се включат представители на всички клубове за салса в цяла България, а специален гост на вечерта ще бъде майсторът на латиното Памбос Агапиу.

Не знаете стъпките? Не познавате хореографията? Важното е да се забавлявате! Инструкторите по танци ще помагат на всеки начинаещ, който пожелае да се включи във фиестата. Със сигурност ще попаднете в плен на тази сладка магия, танците ...

А между салсата, меренгето и бачатата можете да се освежавате с екзотични коктейли от богатия асортимент на Aкватека 9-ти километър.

Ако пък на някого горещите движения му дойдат в повече, може да се охлади в басейна дори.

Адресът е един - Акватека "9-ти километър" - най - добрият плаж, на най-добра цена! Партито е с начален час  20.00 ч. и няма краен срок, a мястото е комплекс"9-ти километър".
От своя страна, плажът ще ви поглези с атрактивни промоции. Дрескодът е лек, небрежен и секси. Банските задължителни, а къпането - още повече.