Избират изпълнителите на нови детски площадки и спортни съоръжения

Мисия Бургас

26-06-2016, 13:01

Снимка:

burgas.utre.bg

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

От „Меден рудник” поискаха от реформаторите повече детски площадки и нови тротоари

Офертите ще бъдат отворени на 28 юни от 11.00 часа в Общината

Община Бургас ще изгражда нови детски площадки, спортни комплекси и съоръжения от открит и закрит тип. Ще бъдат и реконструирани съществуващи такива на територията на града. Прогнозната стойност на всички строителни дейности е около 34 млн. лв. с ДДС. Офертите ще бъдат отворени на 28.06. от 11.00 часа в Общината. Обявената обществена поръчка е с пет обособени позиции:
- "Изграждане (вкл. проектиране и строителство) на нови детски площадки, както и реконструкция на съществуващи такива на територията на ЦАУ "Зора" и ЦАУ "Приморие" – за 1,5 млн.- лв.
- "Изграждане (вкл. проектиране и строителство) на нови детски площадки, както и реконструкция на съществуващи такива на територията на ЦАУ "Освобождение" и ЦАУ "Изгрев" – за 2,5 млн. лв.
- "Изграждане (вкл. проектиране и строителство) на нови детски площадки, както и реконструкция на съществуващи такива на територията на ЦАУ "Възраждане" и "Долно езерово" – 2 млн. лв.
- "Изграждане на нови спортни комплекси, площадки и съоръжения /открити и закрити/, както и реконструкция на съществуващи такива на територията на ЦАУ "Освобождение", ЦАУ "Изгрев", ЦАУ "Зора" – 14 млн. лв. с ДДС.
- "Изграждане на нови спортни комплекси, площадки и съоръжения/ открити и закрити/, както и реконструкция на съществуващи такива на територията на ЦАУ "Възраждане ", ЦАУ "Долно Езерово", ЦАУ "Приморие" Стойността на дейностите е 14 млн. лв. с ДДС.