Крадат пари и злато

Крими

28-06-2016, 16:29

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Възползват се от отворени врати и прозорци

За три кражби от къщи и обитатели на пари, злато и телефон, съобщават от полицията в Добрич.

Вчера, около 08:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот намиращ се по ул. „Детелина” в Добрич. Установено е, че за времето от 03:30 часа до 08:00 часа на същата дата през незаключена входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари, златни накити с тегло около 6 грама и мобилен телефон.

Също вчера, около 16:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Балчик. Установено е, че за времето от 07:30 часа до 16:20 часа на 27 юни, неизвестен прониква в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари.

В полицията се тъжи 79–годишен мъж от Добрич. Неизвестен е проникнал през незатворен прозорец в къща по  ул. „Ропотамо” в областния град. Извършена е кражба на сумата от 120 лева. На излизане от къщата двамата извършители чрез използване на сила и заплахи са отнели от владението на 70 годишна жена сумата от 22 лева. По трите случая са образувани  досъдебни производства в Първо РУ МВР Добрич и РПУ Балчик.