Посрещаме Джулая!

Вижте къде и с кого

Традицията да се посреща изгрева на 1 юли в местността “Огънчето”  на Камен бряг ще бъде спазена и тази година. Будни ще ви държат групите No planet, Ivo Ruev Band, Pleasure и Jeremy. Купонът започва в полунощ, а от слънцето зависи, докога ще продължи.

В Тюленово пък ще се погрижат за най-запалените слънчеви фенове: след 7,15 утре сутринта там ще раздават безплатна рибена чорба и кафе. На площадката до рибарското пристанище в селото вече всичко е готово – от съдове за еднократна употреба до контейнери, за да не замърсяваме природата с тях.

Гостите на Албена ще посрещнат Джулая с разтърсващо диджей парти до сутринта. Цяла вечер зареждаща музика, летни миксове и танци очакват денс маниаците в Бийч Клуб Ганвие. Неповторима музикална селекция до сутринта с DJ Dan Taneff /Lifestyle records/, DJ Tony /Xtravaganzza/ и специалното участие на истанбулския DJ V-Dat. Неговото присъствие със сигурност ще държи будни всички до изгряващото слънце. Бийч Клуб Ганвие ще предлага промоции, енергийни и коктейлни напитки, които ще освежават в лятната гореща нощ всички купонджии.

Големият купон тази година май ще е на Шабла. На сцената на централния плаж на къмпинг “Добруджа” точно в 3 часа излизат “Легендите”. Йордан Караджов, Константин Цеков, Митко Кърнев, Любо Киров, Стенли и Константин Марков ще ви заредят с незабравимите хитове на “Щурците”, “Сигнал”, “ФСБ”, “Тангра”. Купонът в Шабла всъщност започва още в 22 часа с музикална програма, подготвена от общината. В 1 часа на сцената излиза подгряващата група – варненците от “Бумеранг”.