Победителите в селфи конкурса на Ева Паунова посетиха Брюксел

Победителите от селфи конкурса, организиран от Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) по повод деня на Европа 9-и май, посетиха Брюксел на 27 и 28 юни 2016 г. Двудневното посещение е награда за Димитър Янев от Асеновград, Николай Николов от Горна Оряховица и Симона Цанова от Харманли, чиито снимки събраха най-много харесвания в конкурса "Моят град и Европейският съюз". Росен Георгиев и Илияна Захариева от Златица получиха допълнителна награда от г-жа Паунова заради изключително вдъхновяващата им снимка.

 

„Благодарим за предоставената възможност, която ни позволи да се запознаем с работата на Ева Паунова като евродепутат и да установим полезни контакти. Натрупаните опит и впечатления са вдъхновение за идеи как да подобрим условията на живот в нашите градове", коментираха някои от младежите, за които това е първо посещение на дома на европейските институции - Брюксел.

 

Конкурсът за селфи "Моят град и Европейският съюз" се проведе изцяло онлайн в унисон с работата на българския евродепутат за развиване на дигиталните умения у хората. Всички получени снимки бяха публикувани на Facebook страницата на Ева Паунова, където потребителите сами определиха победителите, а именно фотографиите с най-голям брой харесвания.