"Каварна Рок Фест" забива с концерт на Аксел Руди Пел

На 3 юли фестивалният афиш ще представи "Avantasia", "Soilwork", "Myrath", "Last Hope" и "Tiarra"

"Каварна Рок Фест" започва тази вечер с концерт на знаменития китарист Аксел Руди Пел и неговата група, съобщават от общината, която е сред организаторите на събитието. Преди германския китарист, който печели публиката със своя мелодичен хевиметъл, на сцената ще излязат още една група от Германия - "Varg", както и шведската "Therion". Почитателите на рока ще аплодират и групите "Odd Crew" и "E-an-an".
На 3 юли фестивалният афиш ще представи "Avantasia", "Soilwork", "Myrath", "Last Hope" и "Tiarra". В двата дни на музикалния форум вратите на стадион "Калиакра" ще бъдат отворени в 16.00 часа. Повечето от групите ще раздават автографи на българските си привърженици преди концертите - между 14.45-16.00 часа на входа на стадиона.
На същото място почитателите на Аксел Руди Пел ще могат да се сдобият с подписа му след концерта - от 24.00 часа, информират организаторите на фестивала.
На стадион "Калиакра" няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Деца до 7-годишна възраст ще влизат за концертите безплатно, но с придружител и попълнена декларация, напомнят организаторите на феста.