Български сблъсък в Тимишоара като за начало

Спорт

06-07-2016, 12:44

Снимка:

ВК Марица

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С български сблъсък ще започне участието на Диана Малинова & Русена Сланчева в европейския турнир по плажен волейбол за жени Сатълайт Тимишоара от календара на ЦЕВ. В единствения си квалификационен мач за влизане в основната схема, двойката на Марица (Пловдив) ще се изправи срещу сънародничките си Светла Ангелова & Ирена Мишонова днес следобед.

Според изтегления по време на техническата конференция жребий, Малинова & Сланчева получиха №6 от общо 21 двойки в квалификационната схема, докато Ангелова & Мишонова попаднаха под №11.  И двата тима прескачат първия квалификационен кръг без игра и се класират директно за последния втори, в който ще се изправят един срещу друг на централния корт в Тимишоара от 16:10 б.в. днес следобед. Този двубой ще бъде излъчен пряко по международната спортна онлайн телевизия LAOLA1.tv тук.

По същото време своя единствен квалификационен мач на турнира в Румъния ще изиграе и третата българска двойка – Ася Динова & Славина Колева. Те са под №10 в квалификационната схема и на втори корт ще премерят сили с добре познатите гъркини Йоанна Парисаки & Димитра Манави с №7. И този мач ще може да се гледа по LAOLA1.tv тук.