Ден посветен на активния начин на живот в Шабла

Градски плаж къмпинг ,,Добруджа”

На 9 юли Община Шабла и сдружение „BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola HBC, Танцов клуб ,,Жива вода“, СКЛА ,,Нефтяник-2014”, Морски клуб,,ПортусКария”, Ви канят на съвместната си инициатива „Активна събота”.

„Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др.

Wake Your Body –Активна Събота ще се проведе в 15 български града в рамките на месеци: май, юни, юли и септември.

Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно.Wake Your Body – Активна събота е чудесен повод да се раздвижите по забавен, атрактивен и полезен начин навън  сред усмихнати хора.

Пълна програма на Wake Your Body –Активна събота в гр.Шабла:
Начало: 10,00ч. Тренировка с фитнес ластици с Мая Личева (препоръчително е учаcтниците да над 16г.)10,30ч.Открит урок по народни танци с Гергана Дафова  и Танцов клуб,,Жива вода”. 11,00ч. Крос по брега със  СКЛА ,,Нефтяник-2014”.11,20ч.Плуване 100м с Морски клуб,,ПортусКария”.

Сдружение BG Бъди активен е национална организация работеща в областта на насърчаване на укрепваща здравето физическа активност (Health-enhancingphysicalactivity – HEPA) Основна цел на сдружениетое да се  популяризират ползите от редовните упражнения и активните дейности за развлечение и отдих сред българските граждани.