Задигнаха детски спестявания в касичка от къща в Старо село

Покрай парите на детето е бил задигнат и цветен телевизор

Престъплението е станало вчера през деня, когато неизвестни разбили входната врата на къща, собственост на 32-годишен столичанин. По негови данни са откраднати цветен телевизор и детска касичка със сумата от 150 лева. Служителите на реда направили оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите, съобщава "За Перник ком".

Започнато е досъдебно производство.

Бързо и незабавно производства са започнати в Перник и Радомир.

Около 23, 10 ч., в пернишкото с. Кладница бил спрян за проверка лек автомобил Фолксваген „Голф”, управляван от местния жител Б.А./36 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1,29 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Започнато е бързо производство.

В гр. Радомир, около 18, 10 ч. бил проверен лек автомобил „Волво”, шофиран от радомиреца И.В./32 г./ Проверка установила, че мъжът управлява автомобила в едногодишният срок от наказанието му за същото деяние. Задържан е за 24 часа и е започнато незабавно производство.

Фургон и паянтови постройки са унищожени при пожар в Перник.

Пламъците лумнали вчера, около 22, 43 ч., на ул. „Брезник” в областния град. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Изпепелени са фургон и паянтови сгради. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.