Ученици и студенти представят собствен мюзикъл

Мисия

14-07-2016, 11:17

Снимка:

Виолета

Автор:

Руслан Иванов

Всичко от Автора

Зрителите ще чуят над 20 песни от трите сезона

Таланти от Хасково ще представят мюзикъла “Виолета” в Стара Загора. Богомил Райков и неговата банда Art Crew продължават да живеят и творят под знака на хитовия аржентински тийн музикален сериал. Групата е сформирана от студенти и ученици от Хасково през миналата година. "Виолета" е първият им проект, базиран на сериала, продукция на Disney Channel. Това е история за една талантлива тийнейджърка, която се завръща в Буенос Айрес заедно с баща си, след като дълги години е живяла в Европа.

В България сериалът започва излъчването си от 2013-а и се радва на многобройни фенове. Главен организатор на артпроекта е 21-годишният Богомил Райков. Заедно с още 10 талантливи младежи - възпитаници на театрални и певчески школи в Хасково, той написва сценария, записва песните, прави хореграфията и сценографията, която обогатява с видеостени, режисира постановката. Премиерата на мюзикъла "Виолета" бе през август м. г. в зала "Недялка Симеонова" в Хасково. Още тогава групата се радва на огромен успех и пълна зала.

Следващата дестинация е Стара Загора. Младежите ще представят много изненади и ново шоу. Зрителите ще чуят над 20 песни от трите сезона на сериала, както и ще се срещнат с любимите си персонажи. Концертът ще бъде в залата на Синдикалния днес от 20 часа. С приходите от концерта групата възнамерява да финансира следващия проект, чиято премиера е предвидена за ранната есен.