50 членове на Жени ГЕРБ – Пловдив-град гостуваха в Народното събрание

Новините

14-07-2016, 16:22

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

50 дами от структурата на Жени ГЕРБ в Пловдив-град посетиха Народното събрание по покана на председателя на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова. Гостите бяха посрещнати от народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Менда Стоянова, Атанас Ташков, Стефан Дедев и Петър Петров, както и от депутатите Десислава Атанасова и Ирена Соколова, която е председател на националната структура на Жени ГЕРБ.

След опознавателния тур в сградата на парламента и посещението в пленарна зала, гостите бяха приветствани в зала „Изток“ лично от председателя на Народното събрание Цецка Цачева. По време на срещата бяха коментирани актуални теми, свързани с работата на българския парламент, Изборния кодекс, предстоящото българско председателство на Европейския съюз.

Ръководителят на Жени ГЕРБ в Пловдив-град д-р Валерия Славова благодари за сърдечното посрещане и подари на домакините тениски с логото на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 и книгата на Никола Алваджиев „Пловдивска хроника“, след което последва обща снимка за спомен.