Започва трето издание на фестивал „Морски изгреви” в Ахтопол

Мисия Бургас

15-07-2016, 14:58

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва Фестивалът на изкуствата в Царево

Празник на Изкуствата, Духовността, Здравето и Красотата

От 18 до 24 юли в гр. Ахтопол ще се проведе Третото издание на фестивал „Морски изгреви” . 

Очаква Ви посрещане на  изгрева на Слънцето, организиране на различни практики за раздвижване и медитация на плажа, пътешествия до лековити светилища в Странджа, уъркшоп по уиндсърф, театрални постановки, музика от различни народи, региони и стилове, поезия и проза вдъхновена от Любовта, от морето и Странджа, от погледа навътре в Себе си и духовността.

Фестивалът има за цел да обедини изкуството, духовността, здравето и красотата в един формат, да информира и популяризира природосъобразния начин на живот във всички негови аспекти – духовно, физическо, емоционално здраве.

 На трибуната на Фестивала ще се представят открити лекции и семинари в областта на личностното и духовно развитие, консултанти, терапевти, психолози, показват се природни начини за лечение и възстановяване, методи и лечебни практики с доказана ефективност, нови тенденции за поддържане на физическото здраве и красота.

 Организираният базар ще  даде възможност да се покажат произведения на изкуствата, издателства и книги, здравословни стоки и услуги, лечебна храна и напитки. Арт - галерията допълва живописната картина с изящни приложни творби.