Четири жени се млатиха в кв. „Лозенец”

Крими

15-07-2016, 16:11

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Руслан Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кола изгоря край Стара Загора

Накълцаха мъж в Стара Загора заради кошче за боклук

Съдът ги глоби

Четири жени са глобени по Указа за борба с дребното хулиганство, заради участие в сбиване, това реши Районният съд в Стара Загора.

Те са наказани затова, че на 13 юли  т.г. около 20.35 часа в Стара Загора в кв. „Лозенец”,  на улица „ Спартак” са влезли в конфликти, саморазправа, скарване и сбиване на публично място. С тези си действия са проявили неуважение към нормите на поведение в обществото и установения обществен ред. Участничките в сбиването са на 34, 56,  60 и 64 години.

Скандалът започнал след като едната обидила по-младата, че е проститука. Жената се засегнала и последвали  люти клетви на родата на другата до девето коляно. Тя обаче извикала подкрепления. Още две ромки се включили в скандала. Най-напред атаките били само словесни, но напрежението ескалирало. Стигнало се до размяна на удари и скубане на коси.

Най- накрая, едната от тях повикала полиция. Служителите на реда разтървали биещите се и ги пратили по домовете им. Само ден след търкала те вече седели на подсъдимата скамейка.

Всички са безработни, с чисто съдбено минало и са се разкаяли за деянията си. Затова съдът налага глоба от 200 лева на всяка от участничките в боя.

Решенията подлежат на обжалване пред Окръжен съд Стара Загора.