Илиан Илиев: Готови сме за сблъсъка с Ботев

Спорт

19-07-2016, 20:00

Снимка:

btv

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Илиан Илиев пое Локо (Пд)

С 10 души отборът на Илиан Илиев бие в Ангола

Някои от новите влязоха по-лесно в обстановката

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев обяви, че неговият отбор е готов за дербито срещу Ботев. Сблъсъкът е в първия кръг от новия сезон на Първа професионална лига и ще се проведе на стадион „Лазур” в Бургас.

„Доволен съм от това, което свършихме. Това, което бяхме предвидили, всичко направихме, с изключение на последната контрола, която се провали. Радвам се, че нямаме контузени и сме пълната група. Сега предстоят два дни почивка, след това почваме подготовка за мача с Ботев”, каза Илиев, след като „черно-белите” се прибраха от лагер в Турция.

„Първите две контроли с иранците се провалиха, защото на отборите, които са финансирани от правителството, им бе забранено да пътуват за Турция. След това намерихме други, които не отстъпваха по сила на тях. Трябваше да изиграем и последния мач, защото беше важен, но така се случиха нещата”, продължи наставникът на Локомотив.

„Мисля, че сме готови за мача с Ботев. Въпреки напускането на няколко основни човека, запазихме отбора. Някои от новите по-лесно влязоха, на другите им е малко трудно, но с течение на времето се надяваме всички да помогнат за нашето добро представяне”, завърши Илиев.