Люпко Петрович иска трима нови на "Герена"

Желае да подсили отбора с централен нападател

Левски ще привлече нов играч до седмица. Най-голямото желание на спортно-техничесикя щаб е да  подсили тима с централен нападател и ръководството прави всичко възможно да го осигури, твърди „Тема Спорт”. Треньорът Люпко Петрович не спира да повтаря, че му трябва таран, а това си пролича и в реванша с Марибор (1:1), в който нямаше играч, който да завършва атаките на отбора.

Люпко Петрович настоява новите да са поне трима, като двама от тях да са в предни позиции. Засега обаче е малко вероятно шефовете да удовлетворят напълно желанието му. Въпреки това Левски ще отпусне допълнителни средства за селекция. През лятото "сините" се бръкнаха с трансферна сума само за един играч - шведският защитник Симон Сандберг. Той бе взет на пожар от Хакен след контузията на Сърджан Лукин. От "Герена" не оповестиха трансферната сума, която са платили за него, само казаха, че е доста по-малка от 500 хил. евро.

Досега Левски се подсили с петима фуболисти. На "Герена" пристигнаха вратарят Иван Чворович, централните защитници Димитър Пиргов и Симон Сандберг, перуанското крило Хеан Деса и испанският нападател Антонио Аниете.

Преди седмица клубът се раздели с камерунския нападател Джъстин Менголо Така хем освободи място за играч извън Европейския съюз, хем и свободен щат за заплата - Менголо бе един от най-високоплатените на "Герена".