METROPOLIS с щур купон на "9-ти километър"

Мисия Пловдив

22-07-2016, 16:16

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сезонът на пуул партитата на Акватека „9-ти километър“ продължав. Домакините на комплекса вдигнаха летвата за „запомнящо се събитие” високо- високо-високо, но пък достойно за отбелязване края на работната седмица. DJ артилерия  са запретнали ръкави, за да ви омагьосат в поредната си саунд феерия.

Тази събота организаторите оставят в сигурните ръце на най-големият и най-стар промоутър на електронна музика в България METROPOLIS. На 23 юли Акватека „9-ти километър” ще стане епицентър на уникалното саунд явление.  Първооснователите на електронната култура в България  ще ви направят част от една вълнуваща нощ под звездите край  басейна, където ще съберете  достатъчно резониращи спомени, които ще ви  топлят през дългата зима. METROPOLIS сa записани в историята на родната парти култура като първенците представили на българска земя мега имена като Sven Vath, John Digweed, Carl Cox, Josh Wink, Marusha, Orbital, Sasha, Laditron, Richie Hawtin, Chris Liebing, Bob Sinclair, Sharam, Dubfire, Loco Dice... дълъг списък изкован от спомени за титанични вечери, легендарни изгреви, хиляди усмивки. 23 юни ще бъде паметна дата в спомените на почитателите на техното с  диджеите от Метрополис - Стивън, Ясен Петров, Смърф, българската техно прима Мис Лидия и добре познатия на всички фенове на комплекса за денонощни забавления DJ Иво. Вечерта започва в 22.00 часа и няма краен срок, мястото е комплекс „9-ти километър”, а командването над публиката ще e в опитните ръце на пионерите на българската електронна култура DJ-колективът на Mетрополис.

Сред приказната природа, прохладата от водата, приглушената светлина ще забравите, че не сте на морето.

 От своя страна, плажът ще ви поглези с атрактивни промоции, красиви адреналинки, които нажежават парти обстановката до червено, а нощното къпане е задължително в лудориите за феновете на комплекса.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"