ГЕРБ представя кандидат-президента си в "Арена Армеец"

Откриването на предизборната кампания на кандидат президентската двойка на ГЕРБ по традиция ще се проведе в зала "Арена Армеец", като на него ще участват около 15 000 членове и симпатизанти на партията от страната. Това е решил днес на работно заседание Националният предизборния щаб на партията, предават от пресотдела на ГЕРБ.

Националният предизборен щаб на ГЕРБ е разгледал още обобщените данни за готовността на областните структури на партията от цялата страна за стартирането на предизборната кампания за президентските избори. Били са финализирани датите за провеждането на събитията от графика на националния предизборен лъч на председателя на Националния предизборен щаб и на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.

По традиция кандидатите на ГЕРБ ще посетят всички области на страната и ще проведат срещи в максимален брой населени места с предложени от местните партийни структури представители на обществени, професионални, синдикални, работодателски и неправителствени организации, информират от партията.

На заседанието си Националният предизборен щаб е разгледал и прецизирал детайлите около окончателната визия на предизборните плакати и агитационните материали на ГЕРБ. Обсъдени са били и подробности около формулирането на предизборния слоган на партията.

През втората половина на месец август Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще финализира и утвърди окончателно всички детайли и графици по провеждането на кандидат-президентската кампания, съобщават от пресцентъра на управляващата партия.