Уникална рецепта с пелин пречиства тялото от паразити!

Животът

27-07-2016, 11:31

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха 30 000 литра нелегален пелин

Те тровят бавно организма ни, а това води до редица хронични заболявания

Всички знаят, че в човешкото тяло живеят и се размножават много паразити и микроорганизми. Някои от тях са полезни за здравето, но има и други, които са си просто паразити. Те тровят бавно тялото ни, а това води до редица хронични заболявания, пише gotvach.bg.Близо 95% от хората в света живеят с тези паразити. Те се хранят с най-доброто от хранителните вещества, приети чрез храната ни. Тровят организма с различни отрови и токсини.
В резултат хората получават различни алергични реакции, нарушения на нервната система, нарушения на съня, умора, запек, газове, диария та дори и ракови заболявания. Пролетта и лятото са най доброто време за прочистване на организма.
С тази лесна рецепта в домашни условия ще премахнете паразитите от тялото си. Прави се два пъти в годината и е изпитана във времето. В съд с вряща вода от 200 мл се сипва 1 супена лъжица пресни листа от пелин.
Съдът се захлупва и се запарва в продължение на 30 минути. После се прецежда през марля или цедка. Приема се сутрин на гладно по 100 мл запарка от течността. Останалите 100 мл се приемат вечер. Хубаво е да направи и клизма през вечерта.
Лечението за премахване на паразити трае точно три дни, не повече. За да има още по-голяма полза в запарката може да се добави и предварително смлян карамфил. Взема се на върха на една чаена лъжичка и се разбърква в запарката.
Ако искате да е по-пикантно на вкус, може да добавите и цяла чаена лъжица. След трите вечери на лечение, следва почивка от една седмица. После същата процедура се повтаря за още три дни. Така ще се прочистите и ще се радвате на здраве и живот без паразити.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"