Откритата сцена Plovdiv Vibes с музикална и танцова програма всеки уикенд

Пловдив Лайф

30-07-2016, 10:16

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всеки уикенд до края на лятото, пловдивчани ще могат да посещават безплатно събитията на Открита сцена Младежки хълм. Меломаните ще чуят любими групи и изпълнители, диджеи и ще танцуват под звездите заедно с любимите танцови школи на Пловдив и околията.
Програмата Plovdiv Vibes стартира на 22 юли с концерт на Проектът Приятели и традиционното събитие „Пловдив танцува под звездите“, което събра хора от всички възрасти и ги понесе по ритмите на латиното, салса, меренге, бачата, джайф, танго, ча-ча, зумба и модерен хип-хоп.  Събитието ще се проведе отново на откритата сцена на 19 август. Всички са добре дошли да се разчупят и да потанцуват на открито.
Програмта на Plovdiv Vibes е изключително разнообразна. Още този уикенд любимата ни Тони А. разцепва меломаните и се грижи за настроението ни , със своя музикален подбор, обхващащ голям диапазон от музика, с приятно лятно звучене и в чудесен унисон с прохладните нощи на тепето. Не пропускайте PLANETINDIE с ТониА. – 29 юли.
В събота пък (30.07) ще посрещнем финалистът от X Factor Мирян Костадинов, по – познат вече , като MIRY. Заедно със своята група, той ще излезепред пловдивската публика със своята акустична китара, и заедно с акомпанимент от барабани ще изпълни своите авторски произведения, както и кавъри на Simon and Garfunkel, BeeGees, Nirvana и други. Концертът на MIRY и групата му в Пловдив започва точно в 21ч. на поляната на Младежки Хълм и разбира се е с вход свободен.
До края на този сезон на Plovdiv Vibes, публиката от всички поколения и с различни музикални предпочитания ще бъде задоволена. На Откритата сцена на Младежки хълм ще забият легенди, като Атлас, Хоризонт, любимите на пловдивчани Blues Traffic . MSS Elly & The  Orchestra  ще представят за първи път пред публика клипът на новото им парче „Лятно“ и заедно с бенда ще заформим страхотна нощ.  Дори и най-големите “дървета” ще затанцуват по време на събитието Пловдив Танцува под Звездите, а любителите на хип-хопа и рапа ще разклатят хълма с Hilla & Minko SP (live) в изданието Рап на Хълма. Феновете на електронната музика също няма да останат по-назад – за тях ще пускат диджеите Marto Gavraili, DJ Todd, DJ Ill-Q.
Сезонът на Plovdiv Vibes ще бъде закрит с концерт на Acoustic Corporation, преди кулминацията в музикалната програма на Пловдив - големият фестивал Shake That Хълм, който тази година ще се проведе от 2 до 6 септември на поляната на Младежки хълм.