Къде да избягаш от жегата?

Мисия Пловдив

30-07-2016, 13:00

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде да избягаш на прохладно и красиво място сред природата, когато в Пловдив камъка се цепи от жега? Комплекс „9-ти километър“ е твоето място!

Крайградският оазис е атрактивно разположена сред естествената гориста местност. Тук ще откриете уникално съчетание на зеленина и плаж. Комплексът съчетава природа, романтика и атракции.
Перфектното място да избягате от градската жега и да се потопите в омаята на ваканционна прохлада. През деня може да се плацикаш и с коктейл в ръка и да се излежаваш блажено на шезлонгите, а поредната чашка след залез-слънце и приятната музика ще те качат на парти вълната и буквално ще те пренесат на крайморския бряг. Музиката е за всеки по нещо, така че да e в синхрон с твоето лятно настроение. А благодарение на това, че е извън града, можеш да събереш парти агитката за summer beach party. Комплексът съчетава неуморимото чувство на летния живот и лукса край басейна. Всички знаем какво се случва, когато се срещнат децата с водата! Играта започва и само най-добрите ще останат сухи! Шегуваме се! Никой няма да остане ненамокрен! Подарете си най-веселото лято в комплекс „9-ти километър“ и всяка капчица вода ще се превърне в щастие. Ако не ни вярвате, много лесно можете да проверите сами. Пътуването до там дори не изисква особено планиране.