От 1 до 9 август в София пристигат уникалните роудстъри Polaris

София Лайф

31-07-2016, 08:00

Снимка:

activegroup.bg

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Уникални роудстъри Polaris паркират в Sofia Ring Mall, за да предложат на посетителите едно изключително изживяване! От 1 до 9 август всеки любител на екстремните преживявания има възможност да направи по едно кръгче със страхотните машини, при това – напълно безплатно!  А един от всички участници ще спечели специална награда от Polaris.
От 1 до 9 август на ВИП-паркинга на мола ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола. Хитът на събитието ще е дългоочаквания Polaris Slingshot - един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. Отвореният кокпит на Slingshot провокира Вашето зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side" (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.
В делнични дните дни тестдрайвовете ще се случват между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината!
И това не е всичко – освен тестдрайв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris.