Пътуващата IT конференция пристига в Бургас

Бургас Лайф

02-08-2016, 11:08

Снимка:

Пресцентър Община Бургас

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лятна IT Академия организира Община Бургас

Събитието ще се проведе на 6 август в експо център "Флора"

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Събитието ще се проведе в експозиционен център "Флора" на 6 август. Това е четвърто поредно издание, което се организира съвместно с BurgasLab и с подкрепата на SiteGround.

Началото на BurgasConf е 9.30 ч, а краят е в 18 ч. на 6 август.

Ентусиастите от пътуващата конференция отново ще ни потопят в атмосферата на новостите при web, desktop, мрежови и интернет технологи, при езиците за програмиране, хардуера и всякакви техни комбинации и приложения, обясниха организаторите.

Ето и някои от лекторите:

Венцислав Николов - програмист и организатор на Elixir Sofia meetup. През деня пише основно на Ruby, а вечер на Elixir.

Леон Анави - софтуерен инженер, любител на софтуера и хардуера с отворен код.

Любомир Филипов - Zend Certified Engineer и консултант. Работи върху large-scale PHP проекти, които включват в себе си и интеграция с различни services и NoSQL бази от данни.

Тихомир Трифонов - софтуерен инженер и архитект. Има опит с мащабни уеб приложения. Фокусиран е върху производителност, сигурност, устойчивост и използваемост.

Мариян Маринов - занимава се с Линукс от 16 години. Той е партньор и управител на 1H Ltd. - фирма, която пише софтуер за server management специфично за hosting доставчици. Голям фен е на Open Source софтуера.

Орлин Димитров - завършил ТУ-Габрово със специалност Автоматика, информационна и управляваща техника. Има собствена компания "ПОЛИГОНТийм" ООД работи, като системен инженер и създава софтуер за роботи.