Как й се отдава? Шарън Стоун на 59 в прекрасна форма

Актрисата продължава да бъде секси въпреки възрастта си

Годините нямат власт над нея: Шарън Стоун за пореден път доказа, че продължава да е истински секссимвол на всички времена и народи. 59-годишната актриса сподели в Instagram снимка по бикини.

На нея Шарън е заснета в бански костюм, стояща до колене във вода, тъкмо като излиза от басейна с мокра коса, без грим и без тъмни очила, зад които звездите толкова обичат да крият очите си.

„Горещо е днес“ – пише Шарън.

"О, да!" - Изпъшка в отговор на Instagram - "И става все по-горещо". Стотици фенове оставиха възхитени коментари и признаха любовта си към русокосата холивудска дива.

Преди две години, Шарън (тогава 57-годишна) се появи напълно гола за списание Харпърс Базар. Тогава Шарън призна, че в зрелите си години се чувства много по-уверена, отколкото по време на снимките на "Първичен инстинкт".

- Знам, че имам кльощаво дупе, но не се опитвам да бъда първа по красота в света, коментира актрисата "голата" фотосесия в интервю. В един момент се питате: "Какво е сексапил?" Мисля, че не са размерите на гърдите. Това е да се радваш на живота и да обичаш себе си достатъчно, за да можеш да обичаш и някой друг. Ако вярвах, че сексуалността е да бъда това, което бях в "Първичен инстинкт", всички днес щяхме  да имаме тежък ден.

От както преди няколко години, Стоун скъса с гаджето си, млад манекен, за личния й живот се знае малко. Шарън уверява, че няма нищо интересно: любовни романи тя просто няма.

„Не ходя по срещи - оплака се тя в интервю. - Това е толкова глупаво, не знам какво да правя. Опитвам се да флиртувам по-смело, но, мисля, че мъжете дори не осъзнават, че това е флирт. Просто си мислят, "О, тя е забавна."

Шарън Стоун се е омъжвала два пъти. Първият път за сценариста и продуцент Майкъл Грийнбърг. Вторият път 1998-2004 - за заместник-председателя и главен редактор на вестник "Сан Франциско Кроникъл" Фил Бронщайн. Бившите съпрузи имат осиновен син - Роан Джоузеф Бронщайн (сега той е на 17 години).

След развода Стоун осинови две други момчета - Лърд Вон Стоун (12 г.) и Куин Кели Стоун (11 години). До 2000 г., когато за първи път стана майка, Стоун претърпява няколко спонтанни аборта.