Валар моргулис! Кой ще умре в „Троновете“?

Звездите на шоуто се опитаха да предположат за кои от колегите им сезон 7 ще е последен

Актьорите от "Игра на тронове" предположиха кой ще умре в следващия седми сезон на теле сагата в интервю за E! Online на фестивал Comic-Con в Сан Диего.

Софи Търнър, която играе Санса Старк, определи като възможна жертва Церсей Ланистър (изиграна от Лена Хеди). "Церсей трябва да умре, но едва ли ще е скоро. В сериала ни е нужен подобен злодей." каза Търнър, но не изключва, че може да умре и нейната героиня.

Актьорът Иуан Реон, който играе ролята на Рамзи Болтън, се надява да види мъртъв Еурон Грейджой (изигран от Майкъл Фийст). "Само защото не го харесвам. И тъй като актьорът свърши добра работа, знаете какво имам предвид…", каза Реон.

Лиам Кънингам, който се снима в ролята на Сър Давос, отбеляза, че в последната серия на "Игра на тронове" на преден план излизат няколко женски образа и може би именно един от тях ще умре, след като допусне някаква глупава грешка.

Седми сезон на "Игра на тронове" ще бъде излъчен през лятото на 2017, закъснението (досега сезоните се излъчваха през април и май) е свързано с климатичните условия на снимачната площадка, след като заради топлото време снимачният процес ще започне по-късно от обикновено - през есента на 2016.

"Игра на тронове" е фентъзи поредица въз основа на поредицата романи на американския писател Джордж Р. Р. Мартин "Песен за огън и лед". Публикувани от 2011 г. насам.