Aктьорът Любомир Добрев живее втори живот благодарение на лекарите от HILL CLINIC

Новините

04-08-2016, 10:11

Снимка:

Фейсбук

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Специалист по онкоурология от Нюрнберг ще преглежда безплатно

Сложната хирургичната интервенция бе извършена от екипа на д-р Георги Георгиев

Големият актьор и почетен гражданин на Бургас Любомир Добрев наскоро претърпя сложна урологична операция. Благодарение на професионалистите от Многопрофилна клиника за съвременно лечение и профилактика HILL CLINIC той вече се чувства добре. Специално внимание заслужава екипът на доктор Георги Георгиев, който извърши хирургичната интервенция и подари втори живот на нашия колега.

Споделяме част от неговите благодарствени слова:
„Нямам думи да изразя огромната си благодарност към моя Съюз на артистите! Благодаря на Господ, че има такива хора като Христо Мутафчиев, които се отзоваха веднага и помогнаха, без да се замислят. Наистина не знам как да изкажа това, което чувствам. В момента живея втори живот и то благодарение на колегите си и най-вече на Христо, който лично се ангажира с моя случай. Съпричастността е нещо, което страшно ни липсва в днешно време, а не трябва да забравяме, че трябва да си помагаме. Това е първото и основното!“
„След промените през 89-та година в България, заедно с моята Галя (Галя Петкова – Президент на културна организация АРТ МЕЛПОМЕНА БУРГАС) бяхме решили да помагаме на Съюза със средства, които да отидат за пенсионерите. Беше важно да подадем ръка, заради морала, който имаме, за да имат по-възрастните ни колеги достоен живот. А сега моят Съюз, в който членувам 55 години вече, ми подаде ръка. Затова си струва да помагаш на другите, защото вярвам, че някой ден те ще ти се отблагодарят.“ – ни сподели още Любомир Добрев.
Пожелаваме му бързо възстановяване!