260 нови потребители от Пловдив се включиха в Лотарията на НАП през юли

Мисия Пловдив

05-08-2016, 11:08

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

260 нови потребители от Пловдив се включиха през месец юли в Лотарията на НАП и МФ с касови бележки.

13 150 са вече феновете на играта от Пловдив и областта, а регистрираните от тях бележки надхвърлят 40,8 млн. лв. 300 от „състезателите“ за награда в региона пък участват в Лотарията чрез мобилното приложение, което приходната администрация предложи на клиентите за улеснение. То може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Да се участва в Лотарията може също така чрез профил в сайта www.kasovbon.bg и чрез информационния телефон на Агенцията 0700 18 700.

Светла Дюлгярска от Хисаря е поредният печеливш от областта. Тя получи наградата си – телефон от директора на Агенцията в Пловдив Венелин Найденов, който за четвърти пореден път имаше удоволствието да награди късметлия в Лотарията от региона.

От НАП Пловдив напомнят, че всяка седмица един участник печели нов смартфон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Другите му характеристики също са впечатляващи. Телефонът разполага с батерия от 4000mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G.

След броени дни – на 8 август ще бъде изтеглена и поредната месечна награда. Тя е 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Тъй като през август неделното предаване на БНТ „Денят започва с Георги Любенов" излиза във ваканция, месечният победител за юли ще стане ясен в понеделник в сутрешното предаване „Денят започва“ по същия телевизионен канал.

НАП Пловдив обръща внимание, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.