От СО предупреждават за промени в движението

Животът

08-08-2016, 12:08

Снимка:

личен архив

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

София ще обнови автопарка си с нови автобуси

От 0.00 ч на 13 август до 4.00 ч на 15 август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Йерусалим“ между ул. „Митрополит Серафим Сливенски“  и ул. „Никола Генадиев“ .
За същия период се въвеждат  промени в организацията на движение на градския транспорт. Променя се маршрутът на тролейбусна линия 5. Колите , обслужващи  линията ще пътуват от надлез „Надежда“  по маршрута си  до кръстовището  бул. „Цариградско шосе“ /локално платно/ -ул. „Димитър Молов“ и надясно по ул. „Димитър Молов“ до крайна станция за тролейбусна линия 8 „при УМБАЛ СВ Анна“.
Променя се маршрутът на автобусна линия 306, като в  посока център колите ще се движат от ж.к „Младост 2“ по маршрута си до кръстовище на бул. „Александър Малинов“с  бул. „Андрей Сахаров“ направо по бул. „Александър Малинов“ и наляво по централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ и по маршрута до СУ „Св. Климент Охридски. В посока ж.к „Младост“ колите ще се движат  от СУ „Св. Климент Охридски“ по маршрута си до кръстовището на бул. „Цариградско шосе“ –ул. „Йерусалим“,  направо по бул. „Цариградско шосе“ до бул. „Александър Малинов“, надясно по бул. „Александър Малинов“ и по маршрута си до ж.к „Младост 2“.
Промяната в организацията на движение се налага във връзка с реконструкция на топлопровод по ул. „Йерусалим